A játék játszásával beleegyezel a következő feltételekbe:

Nem fogok/fogom:

Ha a fentiek megszegésére fény derül az esetedben, akkor a Csapattag annak megfelelően büntet majd meg.

Felhívom fokozottan a figyelmet arra, hogy attól, hogy bárki Rendel Sárkány Tallért, NEM MENTESÜL A SZABÁLYZAT alól, ugyan úgy vonatkozik rá minden és a kitiltását is megkapja. Ez esetben nem kapja vissza a rendelt Sárkány Tallér árát és a Sárkány Tallér nem ruházható át más felhasználóra. Tehát, aki valós pénzt költ a játékra, az FOKOZOTTAN ügyeljen a szabályok betartására!

A Játék Csapat fenntartja a jogot arra hogy a fenti szabályokat értelmezze a felmerülő esetekre.

Az alábbi szabályzati pontok megsértéséért néhány napos kitiltás vagy akár VÉGLEGES kitiltás is kapható! Ezért MINDENKI figyeljen minden pont maradéktalan betartására!

Multi

A Többi GameForge által üzemeltetett játéktól eltérően, a OldGame2.hu játékban a "Multizás" nem tiltott. Vagyis 1 felhasználónak lehet több regisztrációja is. Az ideális az, ha összességében 2 Felhasználói fiók / Felhasználó lenne, az egyik a "Boltos karit" tartalmazná, amivel a piacon tudna árulni, míg ez idő alatt a másik, "Fő karakterével" játszana a játékban. Mivel jelen helyzetben nincs korlátozva, így mindenkinek lehet akár 4-5 regisztrációja is. Ennek értelmében a Felhasználási Feltételek 5.1. pontja alapján a Játék szabályok erre vonatkozóan KIVÉTELT engednek meg.

1.- Játékbeli Nicknév

FIGYELEM! Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy az általad választott név szabályellenes vagy sem, akkor kérdezd meg jegyrendszerben és várd meg a választ, addig ne hozd létre az adott karaktert / céhet vagy boltot! Jegyrendszer az oldal felső részén a "support" gombra kattintva érhető el!

2.- Viselkedés

3.- Idegesítő Kezdők

4.- Chat a Játékban

4.a.- Spam

4.b.- Valós Fenyegetések

5.- Hiba Kihasználás

6.- Csalás

( Ha észreveszed, vagy feltételezed valakiről, hogy valamilyen csaló programot, hacket használ azt KÖTELES vagy haladéktalanul jelenteni a GM/SGM/GA felé, attól függően, hogy épp melyik érhető el a játékban. Amennyiben egyik se, akkor írhatsz valamelyiknek MSN-en, IRC-n vagy akár E-mailben is, illetve a Jegyrendszert használva. )

7.- Felhasználói Fiók Adatok

7.a.- Jelszó Guberálás

7.b.- Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása

Aki mégis ilyet tesz, vagyis "húzok ST-ért" vagy "Yangot adok/veszek ST-ért" jellegű hirdetéseket ír, VÉGLEGES kitiltást kaphat érte a játékból!

8.- GM Segítség

9.- GM Csapat

9.a.- Csapat Bosszantása

Ezek a szabályok bármikor változhatnak, és két hét az észrevételi/tudomásul vételi idő.